bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies voor startende bedrijven
 
Een eigen bedrijf starten is niet zo moeilijk. De uitdaging is een succésvol bedrijf te starten. Veel starters leren ondernemen met vallen en opstaan. Daar is niets mis mee. Maar is het efficiënt en effectief? Wij vertellen u graag over hoe u zich staande houdt.

‘Staande blijven’ na de start

Tegen welke vragen loopt u aan als startend ondernemer? Weet u bijvoorbeeld:
  • Alle mogelijkheden van uw product?
  • Alles over de doelgroepen die uw product gebruiken?
  • Hoe u zich kunt onderscheiden van de concurrentie?
  • Alles over de andere marketingaspecten?
  • Hoeveel u precies moet investeren?
  • Hoe u de financiering van uw plannen rond krijgt?
Als startend ondernemer krijgt u te maken met zaken waarmee u nauwelijks ervaring hebt. Daarom maakt een ‘efficiënte en effectieve’ starter (een EF&EF-starter) gebruik van de kennis en ervaring van een goede bedrijfsadviseur.

Hoe wijzen wij u de weg?

Heel eenvoudig. Wij helpen u om uw financiering rond te krijgen. We geven u waardevolle adviezen op alle onderdelen van ondernemerschap, zodat u uw onderneming sneller kunt laten groeien. We hebben jarenlange ervaring met ondersteuning en advisering van bedrijven in verschillende bedrijfstakken. Deze ervaring stelt ons in staat ons te richten op het unieke van uw bedrijf. In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek geven we aan wat we voor u kunnen betekenen. Ook geven we aan wat de kosten en opbrengsten voor u zijn. Zo kunt u bepalen of het voor u zinvol is om gebruik te maken van onze deskundigheid. Wilt u een gratis kennismakingsgesprek? Neem dan contact op. Door de onderstaande video te bekijken, kunt u een eerste indruk krijgen. Het betreft een presentatie van Bella Arzt voor Vrouw&Visie.
 

Bedrijfsadvies voor groeiende bedrijven
Gaat het minder goed met uw bedrijf dan u verwacht had? Hebt u moeite het hoofd boven water te houden? Uw bedrijf is geen uitzondering. Maar hoe komt het dan dat sommige bedrijven in uw branche het wél goed doen? We leggen u dat graag uit. Binnen de BROC (branchevereniging voor ondernemerscoaches) hebben wij een bedrijfsanalyse ontwikkeld om op een adequate manier de verbeterpunten in een bedrijf bloot te leggen. Wij kunnen voor uw bedrijf zo'n bedrijfsanalyse maken. In een persoonlijk interview stellen wij u vragen over de gang van zaken in uw bedrijf, we analyseren de jaarcijfers en bekijken uw bedrijf en uw bedrijfsproces(sen). Hierna ontvangt u van ons een rapportage, waarbij u meteen kunt zien wat er goed gaat, wat beter kan en wat niet goed gaat in uw bedrijf. In dit rapport vindt u handvatten voor verbeteringen. Wat anderen kunnen, kunt u namelijk ook!

Waarom bent u zelfstandig ondernemer geworden?

Meestal is dat omdat u zelf verantwoordelijk wilt zijn en zelf beslissingen wilt nemen. Maar wat doet u als uw bedrijf niet het inkomen oplevert dat u nodig heeft. Gaat u dan gewoon door op de oude voet? Of durft u hulp in te roepen van een ervaren adviseur? Met dit advies verbetert u beslist sneller uw bedrijfsresultaat.

Waarom een adviseur? Ik ken mijn eigen bedrijf toch het beste!

Natuurlijk weet u als geen ander alles over uw product, uw markt en uw bedrijf. Maar hoe komt het dan dat het toch niet zo goed gaat? Het gezegde: ‘doe je wat je altijd gedaan hebt, dan krijg je wat je altijd gekregen hebt’ is dan misschien een eyeopener voor u. Juist de objectieve blik van een externe adviseur op uw bedrijf levert nieuwe inzichten op. We kijken kritisch naar uw product, naar u als ondernemer, naar uw onderneming en naar uw marktpositie. Met ons oordeel en de oplossingen die we voorstellen, kunt u uw bedrijf succesvoller maken. Dus krijgt u niet meer wat u altijd gekregen hebt.